Gyakori kérdések

Alkatrész azonosítása

A LOMBARDINI motorokon alumínium adattáblát találunk, melyen szerepel a pontos típus(Type) , motorszám (s/n) és K szám. Ezek alapján a gyár adatbázisából lehívható információk alapján azonosítható a kért alkatrész. 

A KOHLER motorokon matrica található, melyen egyedi azonosítók alapján a gyár adatbázisából lehívható a kért információ. SPEC.NR. / Serial nr.

Alkatrész készletezés

Cégünk 1994 óta hivatalos képviselete az olaszországi LOMBARDINI SpA motorgyárnak. A szervízszolgáltatáson és a motorok értékesítésén túl a motorgyár teljes palettájának alkatrészforgalmával foglalkozunk. Több , mint húszéves tapasztalatunkkal és nagy raktárkészlettel állunk a vevőink rendelkezésére. 

Alkatrész rendelése

A keresett alkatrészek beazonosítása (lásd. Alkatrész azonosítása ) után írásban , telefonon esetleg személyesen lajosmizsei telephelyünkön megrendelheti és átveheti. Természetesen van mód az alkatrész postai utánvétellel vagy gyorspostai úton történő eljuttatására .

Alkatrészek származása

Cégünk kizárólag eredeti Lombardini/Kohler alkatrészekkel dolgozik. Ezeket építjük be javításaink során és juttatjuk el vevőinkhez, teljeskörő garanziával.

Garancia

Cégünk 1994 óta garanciaszolgáltatója az olaszországi anyavállalatnak. A Magyarországra értékesített gépek, melyek Lombardini/Kohler erőforrással rendelkeznek - és egyéb másképp rendelkező garanciális feltételekkel nem bírnak - az értékesítést követő 1-2-3 évben a Shadom-Hidrogép Kft végzi a garanciális javításokat illetve beavatkozásokat. Amennyiben ilyen igénye merülne fel, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hengerfej tömítés rendelése

Amennyiben a pontos típus beazonosítása megtörtént (lásd Alkatrész azonosítása ) bizonyos típusoknál a pontos hengerfej mérethez meg kell nézni, hogy milyen jelzés található a régi tömítéesn ( 0,1,2 bemetszés vagy más jelzés, mellyel a vastagságát különböztetjük meg...

Kijáró szervíz

Rendelkezünk kijáró szervízautóval, főként kisebb garanciális problémák helyszíni megoldására használjuk. Egyedi esetekben természetesen garancián túli javításokra is igénybe vehető. Kérem igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Motorfelújítás esetén felmerülő kérdések

A javítandó motort eljuttatják telephelyünkre, ha nem megoldható , hogy a helyszínen kiszedjék a komplett gépet is fogadjuk. 

A motor diagnosztikája után, szétszedjük és felmérjük a komponensek állapotát. Ez alapján sok esetben 1. vagy 2. javító méretű alkatrészekkel felújítható a motor. Amennyiben már nem adják ki a komponensek a kívánt méretet, eredeti alkatrészekkel alapméretűre újítható a motor.

Szervízhálózat

Magyarországon egyenlőre a Shadom-Hidrogép Kft az egyedüli garanciaszolgáltató, de az anyacég megbízásából a kisebb benzines erőforrások garanciális szervízelésére dolgozunk egy hálózat kialakításán.

LOMBARDINI / KOHLER motorjával problémái támadtak?! Garanciális vagy garanciaidőn túli javítást rövid határidővel vállalunk!